Consultatiile din cadrul clinicii D.I.R. Coloana Vertebrala 

Dr. Ilie Rosca

       In cadrul clinicii D.I.R. Coloană Vertebrală aveți parte de consultații de specialitate, acestea fiind  efectuate de către Dr. Ilie Roșca, ce își pune în slujba pacienților săi tot bagajul de cunoștințe deținute.

     Primele cunoștinte în domeniul medicinei generale  le-a dobândit în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu’’ din Republica Moldova, făcând parte din promoția anului 1985. În anul 1987 a obținut  specializarea de medic specialist în anestezie și terapie intesivă. Ulterior, în anul 1997, a obținut și titlul de medic specialist în vertebrologie, în cadrul Institutului Național de Cercetare Științifică ”N.V. Sklifosovsky” Moscova, Rusia.

     Acesta și-a mai perfecționat cunoștințele medicale în instituții precum: Institutul de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculara Amasov, Kiev, Ucraina (1989-1990) și Institutul de Cardiologie, Electrofiziologie și Aritmologie Bredikis, Riga, Lituania (1992-1993).

     Dr. Ilie Roșca a început activitatea de medic în cadrul Spitalului Republican Chișinău, unde a activat timp de 8 ani. Ulterior, și-a desfășurat activitatea  în cadrul Spitalului Clinic Sf. Arhanghel Mihail din Chinșinău, fiind  medic primar în anestezie și terapie intesivă timp de peste 12 ani.           

      Anul 2012 il îndreapta spre România, unde este cooptat în echipa de medici specialisti ai clinicii de vertebrologie și ortopedie Bio Ortoclinic din București.

     Din 2017 găseste o noua provocare, dorind ca în cadrul clinicii D.I.R. Coloană Vertebrală să le facă cunoscut și locuitorilor brașoveni noul concept numit Standardul de Aur ‘ în tratarea afecțiunilor spatelui.